Hütte

Céges karácsony, ügyfélparty vagy sajtótájékoztató a nagyvárosi karácsonyban

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozatnál keresve sem talál jobb helyszínt arra, hogy a legautentikusabb hangulatban töltse el munkatársaival vagy épp ügyfeleivel az év utolsó napjait.

Felkészültünk az Önök fogadására, hiszen a fedett, fűtött éttermi részen akár 50 fő is összegyűlhet a könyöklőkkel berendezett térben. A karácsonyi hangulat mellett igény szerint Önökre szabjuk a helyszínt: az étterem a céges arculatának megfelelő színekben pompázik majd, molinókat, roll upokat helyezhetnek el.

Éves értékelések, sajtótájékoztatók, bemutatók megtartására is lehetőség van, hiszen kivetítő, tévé és hangosítás áll rendelkezésükre. Tematikus, különleges vacsorák megtartására is van lehetőség.

Mindemellé bor és pálinkakóstolóval kedveskedünk.

A catering külön egyeztetést igényel.

Kapcsolat:

Kováts Márton
+36 70 513 5602
hutte@adventiunnep.hu

 

Programok

Minden nap ingyenes korcsolyapálya várja a gyermekeket 14 éves korig, ahol ingyenes korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik, valamint hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek a kicsik. A Bazilika homlokzata minden nap sötétedéstől pompás fényárba borul, hogy a látogatók Közép-Európa egyik legnagyobb 3D-s fényjátékát tekinthessék meg.

Egyedülálló kulturális programsorozattal, kézműves foglalkozásokkal, flash-mobbal és meglepetés koncertekkel is készülünk.

Látogasson el hozzánk a Szent István térre!